Posted on Σχολιάστε

jERUSALEMA

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτές οι φτωχές ψυχές … είναι τόσο καταπληκτικές. Όλα εξαρτώνται από το πώς τους διδάσκεται να είναι … από το πώς η ζωή τους μετατρέπει σε θηρία..
Είναι όλα όμορφα!!! Marian Albu
.

Περισσότερα jERUSALEMA
Posted on Σχολιάστε

ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ → ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΛΙΠΟΣ

Η ΦΟΒΙΑ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ!
Η πλειοψηφία των ανθρώπων θεωρεί το λίπος ως το επιβλαβέστερο συστατικό της διατροφής, επειδή πιστεύει ότι αυτό είναι η βασική αιτία πάχους. Σύμφωνα με τον Dr. Barry Searsη αντίληψη αυτή για το λίπος είναι λανθασμένη. Το λίπος θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα σημαντικό διατροφικό συστατικό και όχι ως μια παχυντική ουσία. Για να χάσετε λίπος θα πρέπει να τρώτε και λίπος!

Περισσότερα ΙΧΘΥΕΛΑΙΟ → ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΛΙΠΟΣ
Posted on Σχολιάστε

Το θαύμα των Ωμέγα-3

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ «ΘΑΥΜΑ»
Ανάμεσα σ’ αυτά που ο κόσμος τα περιγράφει σαν ιατρικά «θαύματα» συμπεριλαμβάνεται και η ιστορία του Randall Mc Cloy. Στις 2 Ιανουαρίου 2006 ο Randall McCloy εισήχθη επειγόντως στην εντατική μονάδα του Πανεπιστήμιου της Δυτικής Βιρτζίνιας Ruby Memorial Hospital (το οποίο είναι ένα από τα 30 θεραπευτικά κέντρα τα οποία ειδικεύονται στην αντιμετώπιση εγκεφαλικών παθήσεων των ΗΠΑ) και  ήταν κλινικά νεκρός. Ήταν ο 13ος ανθρακωρύχος και βρισκόταν θαμμένος επί 41 ώρες, 9½ μέτρα κάτω από την γη έπειτα από μια έκρηξη στο ορυχείο Sago της Δυτικής Βιρτζίνια όπου εργαζόταν. Οι 12 συνάδελφοί του, δεν κατάφεραν να επιβιώσουν εξαιτίας της δηλητηρίασης από τις τοξικές αναθυμιάσεις μεθανίου και μονοξειδίου του άνθρακα.

Περισσότερα Το θαύμα των Ωμέγα-3
Posted on Σχολιάστε

Το δέρμα σας και η φλεγμονή

Καθώς ο ήλιος αρχίζει να γίνεται λιγότερο έντονος, μπορεί να νομίζετε ότι το δέρμα σας είναι ασφαλές από βλάβες. Αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο! Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που μπορούν να βλάψουν το δέρμα σας και όλοι έχουν ένα κοινό πράγμα. Τη φλεγμονή. 

Περισσότερα Το δέρμα σας και η φλεγμονή
Posted on Σχολιάστε

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ.. ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΟΤΑΝΟ

Το Γανόδερμα είναι ένα πολύτιμο φαρμακευτικό φυτό, και ένα ισχυρό προσαρμογόνο! Σύμφωνα με την Κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, το Γανόδερμα έχει πολλαπλές εξυγιαντικές ιδιότητες, αφού περιέχει πολλά βιοενεργά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά στοιχεία, ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αλκαλική δράση, δίκαια δε κατατάσσεται στη κορυφή της Κινέζικης Βοτανικής Βιβλιογραφίας.
Το “Shinnoh Honsohkyo” είναι το αρχαιότερο Κινέζικο ιατρικό κείμενο που γράφτηκε πριν 2000 χρόνια, κατατάσσοντας το Ganoderma Lucidum ή Lingzhi ή Reishi, στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα φυτά του Πλανήτη! Σήμερα τα γραφόμενά του επαληθεύονται και επιστημονικά.

Περισσότερα ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ.. ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΟΤΑΝΟ
Posted on Σχολιάστε

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ -ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ SARS-COV-2

Με βάση την ενασχόλησή μου επί 23 έτη στον τομέα των απολυμαντικών και την εργασία εντός του Εργαστηρίου Απολύμανσης – Αποστείρωσης – Απομίανσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καταθέτω μία σειρά στοιχείων για τα απολυμαντικά-αντισηπτικά, σχετικά με τις επιπτώσεις τους στην υγεία των ανθρώπων. Θεωρώ ότι πρέπει να τα λάβουμε όλοι υπόψιν μας, ενόψει των αναγκών που δημιουργούνται από την πανδημία του SARS-COV-2 .

Περισσότερα Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ -ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ SARS-COV-2
Posted on Σχολιάστε

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ.. ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ!

Γεμάτη θρεπτικά συστατικά που χαρίζουν ζωή! Η Σπιρουλίνα είναι ένα είδος κυανοπράσινου μικροφύκους γεμάτη από θρεπτικά συστατικά: Περιέχει Βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες, βήτα καροτένιο, χλωροφύλλη, αντιοξειδωτικά, μεταλλικά και άλλα πολύτιμα μακροθρεπτικά και μικροθρεπτικά στοιχεία, που έχει ανάγκη ο οργανισμός του ανθρώπου. Είναι επίσης γνωστή σαν μια από τις καλύτερες αλκαλικές τροφές, που βοηθούν το σώμα μας να αλλάξει από την ασθενή οξειδωμένη κατάσταση, σε μια υγιή, αλκαλική κατάσταση! Ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής, ένα πραγματικό χρυσωρυχείο θρεπτικών συστατικών!

Περισσότερα ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ.. ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ!
Posted on Σχολιάστε

Ο κορονοϊός και η προσέγγισή του με την ανοσολογική διατροφή

Οι ιοί ήταν εδώ πολύ πριν από εμάς και σίγουρα θα μας ξεπεράσουν. Έτσι, όταν ένας νέος ιός (όπως ο κορονοϊός) διασχίζει τη φυσική του δεξαμενή των ζώων για να μολύνει τους ανθρώπους, τι θα κάνετε;

Dr. Barry Sears Ph.D. | Καταξιωμένος ερευνητής του ΜΙΤ – Ιατρικός Οραματιστής | On March 25, 2020

Περισσότερα Ο κορονοϊός και η προσέγγισή του με την ανοσολογική διατροφή
Posted on Σχολιάστε

Οδηγίες για παιδιά και οικογένειες για την αντιμετώπιση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού (COVID- 19)

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ | Α΄ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ
Διευθυντής: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Χ. Χ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ |
Διαμόρφωση των οδηγιών : Νάντια Μαγκλάρα, Ελένη Λαζαράτου.

Περισσότερα Οδηγίες για παιδιά και οικογένειες για την αντιμετώπιση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορονοϊού (COVID- 19)
Posted on Σχολιάστε

Βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του νέου κορωνοϊού

Μείνετε ενήμεροι για τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τον COVID-19, που διατίθενται στον ιστότοπο του ΠΟΥ και μέσω της Εθνικής και τοπικής δημόσιας υγείας. Ο COVID-19 εξακολουθεί να πλήττει κυρίως ανθρώπους στην Κίνα με κάποια εστίες σε άλλες χώρες. Οι περισσότεροι άνθρωποι που μολύνονται αντιμετωπίζουν ήπια ασθένεια και αναρρώνουν, αλλά μπορεί να είναι πιο σοβαρός για τους άλλους. Φροντίστε την υγεία σας και προστατέψτε τους άλλους, κάνοντας τα εξής:

Περισσότερα Βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του νέου κορωνοϊού
Posted on Σχολιάστε

Ολα όσα χρειάζεσαι είναι στη φύση!

Η φιλοσοφία μας σε συνδυασμό με την σταθερή μας πορεία για περισσότερα από 20 χρόνια, μας δίνει τη χαρά και τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας, γνώσεις και εμπειρία. Τα προϊόντα που σας προτείνουμε, είναι επιλεγμένα με βάση την εγγυημένη ποιότητά τους από τους κατασκευαστές τους. Είναι προϊόντα που θωρακίζουν την υγεία και μπορούν να σας χαρίσουν ποιότητα ζωής, ευεξία, ομορφιά και μακροζωϊα.

Περισσότερα Ολα όσα χρειάζεσαι είναι στη φύση!
Posted on Σχολιάστε

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ → Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΙΣΤΟΡΙΑ
Όλα ξεκίνησαν το 2005 από την οικογένεια Παπασωτηρίου, που δημιούργησε το πρώτο ομώνυμο ζαχαροπλαστείο στην οδό Τσάμη Καρατάσου 25 στον Εύοσμο, παρασκευάζοντας τις πιο γλυκές προτάσεις. Από τότε, χειροποίητα γλυκά, σιροπιαστά, πάστες, τούρτες και ό,τι βάζει ο νους σας, παρασκευάζονται με αγάπη και κυρίως με τα πιο αγνά υλικά.

Περισσότερα ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ → Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ